Despre noi

BUN VENIT PE SITE-UL NOSTRU!

Suntem o societate tanara, infiintata in toamna anului 2008 !
Ne aflam intr-o zona defavorizata dar frumoasa localitatea VICTORIA jud. TULCEA.

Numele societatii ” TUTO PER TE” provine din limba italiana si se traduce : ”TOTUL PENTRU TINE”

Numele, a fost gandit special pentru cei ce urmau sa-i devina clienti , iar cei ce sunt deja stiu acest lucru, stiu ca ceea ce facem , facem cu placere si responsabilitate!

De aceea suntem trup si suflet ,zi si noapte aici, ca dumneavoastra, clientii nostri ,sa fiti multumiti .Suntem dornici de munca , dornici de colaborare si dornici de a va sta la dispozitie!

Am inceput sa ne ocupam de parcare pentru barci, mai mult in gluma si la sugestiile unor oameni care vedeau un viitor frumos pentru acest loc uitat de lume. Unii ne-au incurajat , altii au fost sceptici si nu ne-au dat sanse tinand cont de faptul ca ne aflam intr-o zona fara prea mare potential turistic.
Desi nu este o perioada prea buna pentru afaceri , noi chiar tinem piept cu brio acestei situatii , iar dumneavoastra care sunteti clientii nostri stiti despre ce vorbesc!

Pentru cei ce doresc, va asteptam chiar si pentru o vizita !

CE VA OFERIM?

Va oferim posibilitatea de a va lasa ambarcatiunea , rulota sau masina, in siguranta in parcarea noastra pietruita, ingradita , pazita si supravegheata cu camere video. De asemenea parcarea se face numai in baza unui contract.

Dar principalul lucru pe care il punem la dispozitia dumneavoastra este placere si seriozitate in ceeia ce facem dar si CONFIDENTIALITATE.

AVANTAJE

Parcarea se afla la 17 km de orasul Tulcea, iar lansarea se face in vecinatatea canalului LITCOV ! Acest canal este principala  legatura intre bratele SF. GHEORGHE si SULINA iesind mai exact in dreptul localitatii CRISAN!